VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

Extraescolars de programació i robòtica a Codelearn Eixample Dret

A Codelearn Eixample Dret fem classes extraescolars per a nens i nenes d’entre 7 i 16 anys que estan relacionades amb programació, robòtica i tecnologia en general

1. Què són els extraescolars de programació i robòtica?

Els nostres extrescolars de programació i robòtica tenen l’objectiu de difondre i ensenyar la programació, la robòtica i el pensament computacional als nostres joves, que podrien formar part de la propera generació de makers i de l’enginyeria futura de Barcelona.

Durant el curs, seguint un mètode d’aprenentatge únic i de qualitat, ensenyarem conceptes clau de la programació, i els posarem en pràctica a diferents programes i robots,per tal d’estimular el raonament, la intel·ligència i la creativitat de l’alumnat. Actualment aprendre a programar, així com aprendre anglès, és una de les millors opcions educatives disponibles pels nostres infants i alhora resulta ser una de les més divertides!

2. Per què aprendre a programar?

El pensament computacional, una habilitat que es treballa fortament quan programem, és una habilitat transversal, igual que llegir o escriure, que resulta útil en qualsevol ocupació i és important desenvolupar-la.

Els joves que dominen el pensament computacional comencen a veure la relació entre les diferents assignatures ràpidament, així com la relació entre l’escola i la vida fora de les aules.

La programació, el pensament computacionali la robòtica, tal i com les treballem amb el mètode Codelearn, actuen com a catalitzador, augmentant les capacitats dels nostres fills i filles en múltiples àmbits, però especialment en els que fan referència a la creativitat, la capacitat d’abstracció, el pensament lògic i la intel·ligència. A més, el mètode Codelearn també permet reforçar i potenciar els coneixements d’anglès i de matemàtiques, doncs aquests es troben estretament relacionats amb la programació i el pensament computacional.

En definitiva, quan l’alumnat apren a programar, l’estem fomentant a:

Pensar!
Que quan se’ls hi presenti un problema, els nens i nenes siguin capaçes de pensar d’una forma lògica i trobar la seva solució.

Entendre i fer ús de patrons i conceptes matemàtics!
Al programar s’apliquen estructures i operacions matemàtiques per crear programes interactius i dinàmics, i això es fa d’una forma totalment pràctica i divertida.

Expressar-se!
Al programar, l’únic límit es troba a la pròpia imaginació! Es pot crear qualsevol cosa del no res, partint de 0: fer robots, aplicacions, videojocs, música, gràfics 3d…despertant l’interès entre nens i nenes per igual. Tot un nou món digital per explorar!

Solucionar els seus propis problemes!
Resoldre problemes és la base de la programació i errar en certs moments forma part del procés. Cometre equivocacions, detectar-ho i trobar-hi solucions vàlides és un aprenentatge que genera motivació i satisfacció personal, i això augmenta l’autoestima i confiança!

Crear!
Quan els infants aprenen a programar, estan sempre fent plans, construint les seves idees, canviant-ho tot! En altres paraules els estem apropant a convertir-se en futurs enginyers i enginyeres, “creators”, “makers”, “doers”, etc … en definitiva són els primers passos per tenir preparació pel futur que els espera!

3. Planificació de l’activitat

Les classes presencials tenen una durada d’1 hora i es realitzen al nostre centre Codelearn Eixample Dret, al centre de Barcelona.

A part de la classe presencial, també hi ha la possibilitat que l’alumnat dediqui una estona a casa a practicar amb els exercicis que els proporcionarà la nostra plataforma online. Recomanem que els nens i nenes es connectin uns 15-20 minuts a la plataforma de Codelearn de forma periòdica, com a mínim 2 ó 3 dies a la setmana per a realitzar els exercicis proposats.

Al llarg d’aquest curs s’introduirà a l’alumnat a alguns dels conceptes fonamentals del món de la informàtica, la robòtica i de la programació. Concretament:

– Aprendrem a fer els nostres propis programes de manera independent
– Aprendrem els conceptes teòrics, mètodes i tècniques per a treballar de manera autònoma
– Aprendrem a llegir i interpretar els programes escrits per nosaltres i pels altres
– Aprendrem a executar els nostres programes en diverses plataformes (ordinadors, robots, etc)

A qui va dirigida?
– Nens i nenes de Primària (de 1er a 6è) i ESO (de 1er a 4rt)
– No cal coneixements previs de programació ni robòtica
– L’únic requisit per als més petits és que ja puguin llegir i escriure amb facilitat

Què aprendrem?
– Programació
– Robòtica
– Pensament computacional
– Reforçarem i potenciarem l’anglès i les matemàtiques

Què afavorirem?
– La creativitat
– La capacitat d’abstracció
– El pensament lògic
– La intel·ligència

Què treballarem?
– Llenguatges de programació com Logo, Karel, Scratch i Python, entre d’altres!
– Activitats de robòtica amb Lego Mindstorms i plaques Arduino. Construirem i programarem els nostres propis robots.

Extraescolars de programació, robòtica i tecnologia en general, per a nens i nenes entre 7 i 16 anys. Al centre de Barcelona. Sol·licita una sessió de prova gratuïta!

Material complementari

Fitxa tècnica

 • ci
 • cm
 • cs
 • eso1c
 • eso2c

Data inici: 2019-10-01
Data finalització: 2020-06-20

Etiquetes

 • ciència i art
 • maker
 • scratch
 • stem

Tipus d'activitat

 • Extraescolar

Objectius de desenvolupament sostenible

 • 9. Indústria, innovació i infraestructures
 • 11. Ciutats i comunitats sostenibles
 • 12. Consum i producció responsables

Idiomes

 • Castellà
 • Català

Periodicitat

 • Setmanal

Preu

 • Consulteu tarifes

Contacte

Entitat:Codelearn Eixample Dret

Adreça: Carrer Diputació, 291

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://codelearn.cat/eixa...

Telèfon: 935308940

Codi postal: 08009

Municipi: Barcelona

Nom

Email

Missatge

captcha