VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

Tecnologia Creativa: 1r i 2n de primària

L’activitat ideal per als petits makers!

Aquesta extraescolar està dissenyada per a nens i nenes de 1er i 2on de primària amb l’objectiu d’introduir-los en el món de la programació i la robòtica de manera lúdica i divertida.

Fem petits jocs i activitats d’una sessió de durada, petits exercicis amb ScratchJr i Scratch, així com manualitats tecnològiques senzilles amb Makey Makey i mBot que ofereixen als més petits un primer contacte amb la tecnologia.

Eixos Creativa posa a disposició dels alumnes tot el material necessari: ordinadors, plaques i robots. Tot i això, hem tingut moltíssima cura seleccionant software de codi lliure per a que els alumnes el puguin descarregar gratuïtament a l’ordinador de casa i -sobre tot- fent servir hardware molt accessible econòmicament (si ho comparem amb d’altres productes de software/hardware propietari que hi ha al mercat). Tot això amb la intenció de que els alumnes més inquiets puguin continuar investigant i aprenent pel seu compte més enllà de l’àmbit del curs.

A les nostres extraescolars de Tecnologia Creativa potenciem l’ús artístic, expressiu i lúdic de la programació i la robòtica. És educació STEAM però posant l’èmfasi a la A d’Art i Disseny.

Fitxa tècnica

  • ci

Tipus d'activitat

  • Extraescolar

Idiomes

  • Castellà
  • Català

Periodicitat

  • Setmanal

Preu

  • 40,00 €

Contacte

Entitat:Eixos Creativa

Adreça: Ramon Turró, 73

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://www.eixoscreativa....

Telèfon: 934106939

Codi postal: 08005

Municipi: Barcelona

Nom

Email

Missatge