VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

MaxBot Starter

El programa Starter que presenta MaxBot està indicat per a nens i nenes des dels 3 fins als 5 anys. Combina l’aprenentatge de robòtica i programació de manera que s’iniciïn i facin les seves primeres passes en aquest fascinant món.

Les sessions són dinàmiques i transdisciplinars basades en el joc, apostant per la motivació i incentivant a la curiositat de l’infant perquè l’aprenentatge s’adquireixi de forma natural, tot fomentant el treball en equip, el respecte, la curiositat i la creativitat!

INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ
A través de diferents eines i robots que utilitzen una senzilla i intuïtiva interfície per a infants, ens permeten començar a aprendre el control, llenguatge direccional i seqüencial, girs, lateralitat i nocions espacials.
Utilitzem diferents programes que combinen blocs gràfics per tal d’interactuar amb el personatge o robot.
També treballem l’ús de diferents suports informàtics (com ratolí o cursor tàctil) per aprendre i potenciar la coordinació i la psicomotricitat fina.

INICIACIÓ AL MUNTATGE
Disposem de diferents materials per treballar les sessions de muntatge de robots i aparells, que permeten explorar i descobrir el moviment de diferents robots, a través del qual permet estimular la ment, treballar la concentració, millorar la psicomotricitat fina i desenvolupar la creativitat.

Treballem el muntatge utilitzant diferents formes de peces amb tipus d’ancoratges diferents que permetin estimular la concentració i la curiositat per aconseguir el repte presentat, ja sigui amb muntatge lliure o bé seguint indicacions o instruccions.

Activitat orientada a nens i nenes des dels 3 fins als 5 anys. Combina l’aprenentatge de robòtica i programació de manera que s’iniciïn i facin les seves primeres passes en aquest fascinant món.

Fitxa tècnica

  • inf

Tipus d'activitat

  • Extraescolar

Objectius de desenvolupament sostenible


Idiomes

  • Castellà
  • Català

Periodicitat

  • Setmanal

Preu

  • 45€ mensual / Matrícula 45€ /Dte 20% enmatrícula alumnes curs anterior

Contacte

Entitat:MaxBot Tecnologia i Educació

Adreça: Sant Josep, 44

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://www.maxbot.cat/ext...

Telèfon:

Codi postal: 08470

Municipi: Sant Celoni

Nom

Email

Missatge

captcha