VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

ROBÒTICA MAXBOT BEGINNER

En aquest programa educatiu de Maxbot es dóna un salt respecte el nivell Starter per a nens i nenes de primer cicle de primària, d’entre 6 i 7 anys. S’alternen sessions de muntatge, programació i electrònica, tot experimentant per tal de poder aprendre en base a l’error, fent d’aquesta manera que el propi alumne/a recerqui i trobi la solució o solucions als dubtes o reptes presentats.

Es comença a introduir nous àmbits com les energies renovables, l’electrònica, la mecànica, nous tipus de programació… capacitant l’alumne/a de manera evolutiva a seguir instruccions i indicacions més complexes, permetent alhora crear els seus propis muntatges o programes incorporant coneixements de l’aprenentatge adquirit durant el curs.

INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ II
Mitjançant diferents plataformes es treballa diferents tipus de programació, fent èmfasi en els llenguatges LOGO i per blocs, tant de manera virtual com física interactuant amb robots. D’aquesta manera, l’infant comença a estructurar la ment aprenent la lògica de la programació.

INICIACIÓ AL MUNTATGE II
Conèixer i construir màquines simples i entendre els seus principis bàsics, mecanismes i estructures, robots autònoms i/o amb radiocontrol… tot introduint-nos en el concepte STEM (sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

INICIACIÓ A L’ELECTRÒNICA
S’inicia als nens i nenes a l’electrònica a partir d’un sistema de peces i mòduls que encaixen entre sí amb ancoratges magnètics, permetent crear circuits elèctrics que en activar-se actuen. D’aquesta manera, els més petits se senten veritables inventors.

S’alternen sessions de muntatge, programació i electrònica, tot experimentant diferents projectes temàtics i que l’alumne trobi solucions a reptes proposats i també aprendre en base a l’error.

Fitxa tècnica

  • ci

Tipus d'activitat

  • Extraescolar

Objectius de desenvolupament sostenible


Idiomes

  • Castellà
  • Català

Periodicitat

  • Setmanal

Preu

  • 45€ mensual / Matrícula 45€ /Dte 20% en matrícula alumnes curs anterior

Contacte

Entitat:MaxBot Tecnologia i Educació

Adreça: Ctra. Vella, 37-39

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://www.maxbot.cat/ext...

Telèfon:

Codi postal: 08470

Municipi: Sant Celoni

Nom

Email

Missatge

captcha