VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

ROBÒTICA MAXBOT JUNIOR

Aquest programa educatiu de Maxbot està pensat per nens i nenes de 8 a 11 anys. Es preten potenciar l’aprenentatge STEM mitjançant la robòtica i les noves tecnologies, combinant sessions de muntatge, programació, electrònica i enginyeria, fet que comporta crear, pensar i inventar qualsevol robot per a diferents utilitats: industrial, de competició i reptes, domèstic… Així com programar-los amb diferents tipus de programació: blocs, diagrames de flux…

Es creen grups de treball per potenciar el treball en equip i, alhora, realitzar tot el procés de gestionar un projecte des de l’idea, el disseny, el muntatge, la programació, l’experimentació i l’exposició dels resultats.

En aquest programa els alumnes s’agrupen en dos nivells. En funció dels coneixements i habilitats de cada alumne/a, se situarà al grup de nivell que li pertoqui independentment de l’edat.

MECÀNICA I ENGINYERIA
A partir de diferents materials i eines es treballa la construcció, el muntatge i l’ensamblatge combinant altres elements com actuadors, motors, interruptors, controladors bluetooth, WiFi…

Cada equip de treball podrà crear projectes tant de la vida quotidiana com altres més enfocats en la competició, reptes, joc, enginyeria… coneixent així la robòtica des de diferents perspectives.

A mesura que avancem en el nivell, podrem crear muntatges més complexos amb més variants de programació i incorporació de diferents tipus de sensors.

PROGRAMACIÓ I ELECTRÒNICA
Ens endinsem al món de la programació a partir de diferents llenguatges, desenvolupant el pensament computacional de manera molt intuïtiva a través de reptes, creació de videojocs… mitjançant plataformes de programació adaptades a cada grup d’edat com blocs, diagrames de flux…
També construiran els seus propis comandaments o jocs electrònics, podent interactuar d’una manera virtual o física amb materials complementaris que responguin a la programació creada.

Maxbot Junior per nens i nenes de 8 a 11 anys. Potenciem l’aprenentatge STEM mitjançant la robòtica i les noves tecnologies, combinant sessions de muntatge, programació, electrònica i enginyeria.

Fitxa tècnica

  • cm
  • cs

Tipus d'activitat

  • Extraescolar

Objectius de desenvolupament sostenible


Idiomes

  • Castellà
  • Català

Periodicitat

  • Setmanal

Preu

  • 49€ mensual / Matrícula 70€ /Dte 20% en matrícula alumnes curs anterior

Contacte

Entitat:MaxBot Tecnologia i Educació

Adreça: Ctra. Vella, 37-39

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://www.maxbot.cat/ext...

Telèfon:

Codi postal: 08470

Municipi: Sant Celoni

Nom

Email

Missatge

captcha