VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

ROBÒTICA MAXBOT ADVANCED

Aquest programa educatiu de Maxbot està pensat per nois i noies de 12 a 16 anys. Potenciem l’aprenentatge STEM mitjançant la robòtica i les noves tecnologies, motivant el seu interès per l’estudi de les enginyeries, amb la previsió que en un futur proper serà un requisit indispensable i una eina per accedir a qualsevol camp laboral. Volem preparar una nova generació d’enginyers preparats per la societat actual en ràpida evolució constant.

Combinant sessions de muntatge, programació, electrònica i enginyeria, fet que comporta crear, pensar i inventar qualsevol robot per a diferents utilitats: industrial, de competició i reptes, domèstic… Així com programar-los amb diferents tipus de programació: blocs, diagrames de flux, Arduino…

Es creen grups de treball per potenciar el treball en equip i, alhora, realitzar tot el procés de gestionar un projecte des de l’idea, el disseny, el muntatge, la programació, l’experimentació i l’exposició dels resultats.

MECÀNICA I ENGINYERIA
Per treballar aquest àmbit s’utilitzen diferents recursos materials que ens portaran a conèixer aquest món des de moltes perspectives per saber identificar diferents formes i ensamblatges alhora de construir una estructura.

A mesura que avancem en el nivell, podrem crear muntatges més complexos amb més variants de programació i incorporació de diferents tipus de sensors, actuadors, motors, interruptors, controladors bluetooth, WiFi…

PROGRAMACIÓ I ELECTRÒNICA
Ens endinsem al món de la programació a partir de diferents llenguatges, desenvolupant el pensament computacional de manera molt intuïtiva a través de reptes, creació de videojocs… mitjançant plataformes de programació com blocs, diagrames de flux i, sobretot, Arduino.

A través de l’Arduino facilitarem l’ús i l’aprenentatge de l’electrònica a través de projectes interdisciplinars, així com conèixer els diferents components de l’electricitat i sensors.

Mitjançant la robòtica motivem l’ interès per l’estudi de les enginyeries, amb la previsió que en un futur proper serà un requisit indispensable i una eina per accedir a qualsevol camp laboral.

Fitxa tècnica

  • eso1c
  • eso2c
  • +16

Tipus d'activitat

  • Extraescolar

Objectius de desenvolupament sostenible


Idiomes

  • Castellà
  • Català

Periodicitat

  • Setmanal

Preu

  • 49€ mensual / Matrícula 70€ /Dte 20% en matrícula alumnes curs anterior

Contacte

Entitat:MaxBot Tecnologia i Educació

Adreça: Josep Umbert, 92-94 2n 1a (Edifici Delta)

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://www.maxbot.cat/ext...

Telèfon:

Codi postal: 08402

Municipi: Granollers

Nom

Email

Missatge

captcha