VOLS PUBLICAR LA TEVA OFERTA D'EXTRAESCOLARS?

Crea minidrons amb impressió 3D

El taller consisteix en aprendre a dissenyar «l’esquelet» d’un minidron volador, amb programari de modelatge 3D. És a dir, a dissenyar les parts no electròniques.

A més de dissenyar un dron personalitzat, un cop impresos els respectius models, els participants també muntaran el seu dron amb tots els components electrònics necessaris i el faran volar i aprendran les normes bàsiques de seguretat.

El programari de modelatge escollit, Tinkercad, és una aplicació en línia d’ús gratuït, amb una interfície força intuïtiva que resulta molt accessible per als infants. Al mateix temps, el concepte de minidron que es desenvolupa en aquest curs suposa un procés senzill de muntatge i de connexió dels components electrònics (que són els mínims necessaris per obtenir un dron lleuger, de mida molt reduïda).

El curset, doncs, està concebut per facilitar i incentivar que els alumnes segueixin experimentant des de casa. Gràcies al disseny i la impressió 3D, no només podran aconseguir peces de recanvi en cas de fer-se malbé, sinó que també podran dissenyar nous models i obtenir-ne els components necessaris a un cost força més reduït que amb qualsevol altre sistema. DEL 9 DE FEBRER AL 2 DE MARÇ DE 2018 A LES 18h.

Consisteix en aprendre a dissenyar «l’esquelet» d’un minidron volador, amb programari de modelatge 3D. Posteriorment els participants muntaran el seu dron i el faran volar.DEL 9 DE FEBRER AL 2 DE MARÇ

Fitxa tècnica

  • cs
  • eso1c
  • eso2c

Tipus d'activitat

  • Formació

Idiomes

  • Català

Periodicitat

  • Setmanal

Preu

  • 105 euros

Contacte

Entitat:Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Adreça: Carrer d'en Font, 25, Sabadell

Mapa: Clica aquí

Enllaç: http://www.fundaciosabade...

Telèfon: 93 725 95 22

Codi postal: 08201

Municipi: Sabadell

[contact-form-7 id="8516" title="Contacto entidad"]