Sobre bitbot.cat

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament, impulsa el programa bitbot.cat que neix amb la finalitat de promoure l’oferta extraescolar d’activitats en l’àmbit de la programació i la robòtica a Catalunya.

L’objectiu del programa bitbot.cat és impulsar la millora de la competència digital dels joves i promoure el creixement de les vocacions tecnològiques.

Les accions de promoció incloses en el programa se centren en donar a conèixer aquest tipus d’activitats a les famílies i al conjunt de la comunitat educativa a través de xerrades que s’oferiran, principalment, als centres escolars. Així mateix, l’acció també busca capacitar monitors per a conduir i desenvolupar activitats educatives de lleure en els camps de la robòtica i la programació per tal d’anar formalitzant l’oferta d’aquests actes a través de monitors certificats.

El portal bitbot.cat està desenvolupat i gestionat per l’Associació Escola – Entorn, Educant en Societat, responsables també del Portal d’Activitats Escolars de Catalunya, activitum.cat.

GRANDE SLOGAN